dissabte, 6 de desembre del 2014

Hola a tothom gent que no se qui sou,

Aquest bloc esta pensat per a gent que li agrada el Chelsea, perquè si no ets del Chelsea més val que te'n vagis, a no ser que et vulguis fer del Chelsea, que ja m'agradaria perquè estaria molt bé. També hi ha la possibilitat que no siguis del Chelsea, però vulguis mirar aquest bloc.

Llavors, ves mirant, però no comentis negativament o si no... (és broma).


Actualment el Chelsea és al capdavant de la lliga anglesa i també està a la Champions (la Copa d'Europa), I va molt bé. El seu entrenador es en "Mourinho" que no és molt bona persona, però va perfecte perquè com que va ser del Madrid i tothom qui és del Barça  li té una mica de mania i tot sovint així per la tele parlen del Chelsea.

Per si no ho sabies, el Chelsea és un equip de futbol normal. Un dels més bons del món segons jo i molta altra gent. L'equip és de Londres. He estat personalment a l'estadi del Chelsea. Aquest és l'escut de l'equip, que per a mi és gloriós.

2 comentaris:

  1. es el millor bloc del món és ben bé que ets molt professional i a més ets molt original, olé tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina